COchilia Travel

Casa Cochilia

Nota 9.8 pe Booking

Casa Cochilia – Camera Privata in Localitatea Tuzla se află în Tuzla, la aproximativ 2,7 km de Plaja Eforie Sud și la 23 km de Piaţa Ovidiu, și oferă o grădină și o terasă, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Facilități

Cameră King cu balcon

Parcare gratuită

WiFi gratuit

Camere de familie

Camere pentru nefumători

Cabină de duș

Vedere la curtea interioară

Aer condiționat

Baie privată

Descriere

Proprietatea se află la aproximativ 31 km de City Park Mall & Cora Hypermarket, la 37 km de Lacul Siutghiol și la 10 km de Costineşti Amusement Park. Această pensiune se află la 20 km de Rezervaţia “Stejarii Brumării” și la 21 km de Paradis Land Neptun.

La această pensiune, toate camerele au un balcon cu o vedere la grădină. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. La Casa Cochilia – Camera Privata in Localitatea Tuzla, toate camerele sunt echipate cu climatizare și o baie proprie.

La Casa Cochilia – Camera Privata in Localitatea Tuzla puteți juca darts, iar zona este populară pentru pescuit și snorkeling.

Această pensiune se află la 11 km de Obeliscul din Costinesti și la 12 km de Epava Evangelia Costinesti. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 43 km de Casa Cochilia – Camera Privata in Localitatea Tuzla.

Unități de cazare la Casa Cochilia

Cameră King cu balcon

1 pat dublu extra-large

60 Metri pătrați

Baie privată

Terasă

Aer condiționat

Vedere la grădină

Intrare privată

WiFi gratuit

VEZI CAMERELE

Ce spun clienții despre Casa Cochilia

La Casa Cochilia a fost perfect, am rămas uimiți de confort și spațiu. Gazdele au fost primitoare, am putut plati cu card de vacanța, ne-au eliberat si factura pentru decontare MAPN. Curățenia a fost impecabila. Recomand cu toată încrederea

Daniel

Totul este foarte frumos, aveam toate lucrurile de care aveam nevoie și gazda este o persoană foarte bună.

Ana

Gina

Rezervă acum

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Str. Meduzei 75A, Tuzla

Rezervă acum

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.